Heb je nog vragen voor ons of wil je graag een afspraak maken? Dan kun je ons steeds telefonisch bereiken of gewoon langskomen in onze studio. 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Needles & Pins: voor al uw piercings, dermals en tattoos in Hasselt

Welkom bij Needles & Pins, jouw piercingstudio in Hasselt (Limburg). Bij ons kun je terecht voor het snel en hygiënisch laten steken van bodypiercings en microdermals en voor het zetten van tattoos. Iedereen is welkom bij ons. Spring gerust eens binnen in onze aangename en moderne shop op de Kempische Steenweg 9. Hier kun je vrijblijvend ons uitgebreide assortiment aan juwelen in allerhande soorten, modellen en kleuren ontdekken. Wij hebben verschillende mogelijkheden, van handgemaakte sieraden tot commerciële piercings. Hier vind je alles terug. Als je geen geschikte piercing vindt, laat het ons dan zeker weten. Wij helpen je dan graag verder met een gepast alternatief of indien mogelijk bestellen we het voor jou.

 

Waarom kiezen voor Needles & Pins? Omdat wij steevast geloven in “knowledge is power”. Onze ervaren piercers David Evens en Wim Baptist streven naar een perfect resultaat voor hun klanten. Daarom scholen ze zichzelf permanent bij in de nieuwste technieken en materialen en op vlak van klantvriendelijkheid en hygiëne. Hygiëne is dan ook van fundamenteel belang. Zo volgen wij alle wettelijk verplichte normen en zorgen we ervoor dat alle juweeltjes en alle naalden steriel aangekocht en verpakt zijn. Deze aanpak uit zich in ons werk. Getuige zijn onze vele tevreden klanten.

Needles and pins

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

piercings